Carrot Cake vegà

Ingredients

 

– 170gr de farina integral

– 80gr de farina d’avellana

– 1 cullareta de llevat

– 1 cullereta de bicarbonat

– aprox. ½ cullereta de sal

–  canyella

– ½ cullereta de nou moscada

– una mica de cardamom i taronja ratllada

– 255gr de pastanaga ratllada

– 80-150gr de sucre panela (a gust)

– 2 cullerades d’ou de lli (farina de lli amb una mica d’aigua)

– 70ml de oli d’oliva

-1 cullereta d’extracte de vainilla

1 cullerada de vinagre de poma

 

Barrejar els ingredients secs i afegir els ingredients líquids.

Engreixar safata amb oli i posar la massa.

Tot al forn calent durant aprox. 25min a 160-180 ºC

 

Frosting:

Formatge cremós vegà de coco, sucre glaç, llimona i vainilla

Comparte esta notícia:

Descubreix els meus productes

¿Vols fer una comanda?

Si vols demanar més d'una unitat o tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb mi.
Ir al contenido