Recepta de pastís de brownie

Ingredients

  • 200gr Farina
  • 150gr sucre panela
  • 1 culleradeta de llevat
  • 50gr compota de grosella negre
  • 50gr cacau en pols
  • 200gr xocolate negre
  • 100gr compota de poma
  • 80ml oli d’oliva
  • 160ml beguda vegetal
  • 100gr gotes de xocolate
  • canyella i vainilla a gust

  1. Barrejar ingredients secs  
  2. Desfer xocolate en bany maria i juntar amb ingredients líquids
  3. Engreixar safata 23x23cm i espolvorear la safata amb una mica de cacau en pols.
  4. Repartir gotes de xocolate a sobre
  5. Al forn aprox 20min a 180 º C 

Comparte esta notícia:

Descubreix els meus productes

¿Vols fer una comanda?

Si vols demanar més d'una unitat o tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb mi.
Ir al contenido