Ingredients
Safata quadrada aprox. diàmetre 20cm
Per la base i les crumbles:
– 500gr de farina
– 5 cullerades de sucre
0,5 culleretes de llimona
0,25 culleretes de sal
250gr de margarina vegana
Aprox. 8 cullerades de aigua
Barrejar els ingredients.
Fer una bola amb la massa i estirar-la en un motlle engreixat amb oli o margarina.
Guardar una petita quantitat per les crumbles al final i afegir-hi una mica mes de farina.
Per la massa:
350-375 mil·lilitres de llet vegetal
75gr. de sèmola de blat
½ paquet de púding de vainilla en pols
50gr de sucre
150gr de llavors de rosella
25gr de mantega vegana
Calentar la llet i afegir les altres ingredients fins que es faci espès.
Posar la massa sobre la base. Posar a sobre les crumbles.
Al forn calent durant aprox. 25min a 160-180ºC
Després de coure:
100gr de sucre glaç i 2cullerades de suc de llimona
Comparte esta notícia: