Galetes Linzer

Ingredients

Per 15 galetes grans d/7cm

200gr de farina
100gr de farina d’ametlla
150gr mantega vegana
100gr sucre
1 pessic de sal
1 pessic de clavo
1 pessic de cardamom
canyella

Barrejar totes les ingredients i fer una bola. Després aplanar la bola a mes o menys 0,5/1 cm de gruix i fer galetes amb un motlle rodo o un got. Amb un altre motlle mes petit de qualsevol forma (estrella, cor, rodona…) fer a la meitat de les galetes un forat al mig. Posar les galetes sobre una safata amb paper de forn i 10/15 min a 160ºC al forn.
Després deixar refredar les galetes sobre la safata. Calentar 150gr de melmelada, pej. de fresa o de gerds fins que es quedi líquid. Posar la melmelada (aprox. una cullerada) al centre de les galetes i tapar-les amb les galetes amb el forat al mig.
Al final decorar-lo amb sucre glaç

Comparte esta notícia:

Descubreix els meus productes

¿Vols fer una comanda?

Si vols demanar més d'una unitat o tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb mi.
Ir al contenido